Válaszd ki a főoldalon az előadást, amire jegyet vásároltál. A vásárlás során megadott email címedhez tartozó profilodhoz rendeltük a jegyet, ezért jelentkezz be, hogy láthasd az előadást.

Regisztrált felhasználóknak

Az előadás lejátszásához regisztrálj/lépj be a LiveYu oldalra azzal az email címmel, amit megadtál a vásárláshoz. A Facebook vagy Google fiókod is email-hez kötött, azt fogjuk használni az azonosításodra. Belépés után az előadás kezdetekor indíthatod a lejátszást. Fontos: a ticket.liveyu.hu és a liveyu.hu két különböző rendszer, ezért az egyik helyen történt regisztráció (még) nem jelent belépési lehetőséget a másik oldalon is.

Ha probléma adódna

Ha beléptél és mégsem tudod elindítani az előadást, kérlek ellenőrizd, hogy jó időpontot választottál-e ki. Ha bizonyos vagy benne, hogy jó helyen jársz, kérlek ellenőrizd, hogy a vásárlást sikeres fizetés is követte, vagyis ezzel érvényesítetted-e a jegyet. Itt találsz egy kis leírást a vásárlás menetéről, melyben megtalálod mikor sikeres a vásárlásod:

https://help.liveyu.hu/hu/articles/4674772-hogyan-tudok-jegyet-venni

Ha ezzel is úgy érzed minden rendben volt, és mégsem indul az előadás, kérlek, jelezd a problémát a képernyő jobb alsó sarkában lévő üzenetküldő ikon segítségével.

FONTOS:

A belépési adataid megosztását sem javasoljuk, mert ha ő is megnyitja az oldalt valahol máshol (más IP cím) és a Te profiloddal jelentkezik be, akkor nálad letiltjuk az előadást, vagyis nem tudjátok egyszerre nézni azt.


Amit viszont javaslunk, hogy oszd meg vele a Facebook eseményt vagy az URL-t, ahol ő is tud jegyet vásárolni.

Választ kaptál a kérdésedre?