A Liveyu valójában két fő rendszerből és néhány kiegészítő komponensből áll, melyek rendszerek leginkább a háttérben kapcsolódnak egymáshoz. A legfontosabb rész, a Liveyu szíve és lelke maga a Liveyu platform, melyet mi magunk fejlesztettünk és fejlesztünk tovább, a maga egyedi és piacvezető tulajdonságaival. Emellett van a vásárlási rendszer, a támogatói oldal (ahol most is vagy), a fejlesztéseket bemutató Product Board, valamint az előadói parterek számára elérhető Chat és Hangorkán vezérlő felületei.

A Liveyu platform

https://liveyu.hu

A liveyu.hu egy teljesen egyedi fejlesztésű oldal. ahol az eseményeket találod meg, és ahol ezeket meg is tudod nézni. A legtöbb funkció eléréséhez regisztrálnod kell, így pl az események (élő, vagy felvétel) megtekintéséhez is.

Az itteni regisztráció nem azonos a jegyvásárlási oldali regisztrációval!

Jegyvásárlás

http://ticket.liveyu.hu

Itt tudod megvásárolni a jegyeket. Ez a felület tulajdonképpen egy webáruház, mely rengeteg funkcióval rendelkezik, köztük a több féle fizetési mód integrációja, az affiliate program, korábbi vásárlások megtekintése, stb..

Fontos tudni, hogy az itteni regisztráció nem azonos a liveyu.hu oldalon történő regisztrációval. Ha itt regisztrálsz az a későbbi vásárlásokat könnyíti meg, de az itteni fiókod egyelőre nincs összekötve a liveyu-s profiloddal.

Támogatás

https://help.liveyu.hu

Ezen a külön oldalon próbálunk összeszedni minden tudnivalót, ami hasznos, vagy fontos lehet számodra a Liveyu használatához. A cikkeket ún. gyűjteményekbe csoportosítjuk, mely egy-egy témakkört ölel fel.

Fejlesztések

https://product.liveyu.hu

Egy olyan start-up esetében, mint amilyenek mi is vagyunk, a termék folyamatosan fejlődik, bővül, és az új funkciók sok esetben akár a piaci visszajelzések alapján készülnek el. Emiatt hasznosnak találtuk, ha ezt a fejlődést, a sok kis lépcsőt meg is mutatjuk nektek, és nem is csupán nyomon követhetitek éppen min dolgozunk, vagy mi van még tervben, hanem akár hozzá is szólhattok, hogy Nektek mi lenne fontos, mit érdemes előre venni, vagy akár új ötleteket is adhattok.

Chat modul

https://www.liveyu.hu/chat

Ez az oldal alapvetően az előadók, streamerek, esemény szervezők számára elérhető felület, mely tulajdonképpen az eseményekhez tartotó chat ablak teljes képernyős változata néhány admin-jellegű funkcióval kiegészítve.

Hangorkán

https://liveyu.hu/voices

Ez az oldal szintén az előadók, streamerek, esemény szervezők számára elérhető felület, ahol a hangulatgombok mögötti hangokat lehet felölteni, módosítani, adminisztrálni.

Választ kaptál a kérdésedre?