Az első fontos tudnivaló, hogy a Liveyu több rendszerből áll, és ezek közül a két legfontosabb a liveyu.hu, és a ticket.liveyu.hu, melyekre jelenleg még külön regisztráció szükséges. A Liveyu rendszereiről itt olvashatsz bővebben.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás egy külső rendszerben, a ticket.liveyu.hu oldalon történik, ahol nem kötelező a regisztráció, de bizonyos előnyökkel jár. A regisztráció megkönnyíti a későbbi vásárlást, illetve nyomon követheted korábbi vásárlásaidat, módosíthatod adataidat, kezelheted értesítési beállításaidat, kívánságlistádat, valamint, ha csatlakoztál az affiliate programhoz, akkor itt találod a hozzá kapcsolódó fontos információkat.

Regisztrálni tudsz a főoldalon a jobb felső sarokban található Belépés gombra, majd utána a Hozz létre saját fiókot linkre kattintva, illetve a rendszer vásárlási folyamat végén is megkérdezi, hogy elmentsük-e az adataidat, és csak egy jelszót kell megadnod hozzá.

Események megtekintése

Az előadásokat, vetítéseket a https://liveyu.hu oldalon lehet megnézni, ám ehhez 2021.03.31 óta kötelező a regisztráció. Jelenleg még nincs összekötve a két rendszer, vagyis a jegyvásárláskor esetlegesen elkészített regisztráció nem azonos az itteni regisztrációval, ezért itt is szükséges ezt elvégezni.

Fontos azonban, hogy ugyanazzal az email-el történjen ez a regisztráció, mint amelyikkel a vásárlás történt, mert ez kell a jegy érvényességének ellenőrzéséhez.

Regisztrálni az oldal jobb felső sarkában lévő Regisztráció gombra kattintva tudsz, vagy az alábbi linkre kattintva: https://liveyu.hu/register.

Választ kaptál a kérdésedre?